0412 64 00 99

Voortgezette Motor Opleidingen

Wil je op een leuke manier graag je motorrijvaardigheid naar een hoger niveau brengen, en meer inzicht in de risico’s krijgen dan nodigen wij je uit om een Voortgezette Motor Opleiding bij ons te volgen.

Je mag van ons verwachten dat deze dag buiten gezellig en leuk, zeker ook leerzaam is. Al de door ons opgedane kennis en ervaring als motorrijders en als motorinstructeurs zal met je worden gedeeld.

Doel van deze training is het verhogen van de voertuigbeheersing en het verbeteren van je eigen veiligheid als motorrijder.

Programma VMO

Deel 1: voertuigbeheersing 09.00-11.15 uur
Deel 2: verkeersdeelneming 11.45-14.00 uur

Voertuigbeheersing:
Ontvangst 8.45 uur met een kop koffie, waarna we vertrekken om een aantal (bijzondere?) oefeningen te gaan doen. De volgende onderdelen komen ruimschoots aan bod, achterrem techniek, keren, slalom, poortjes rijden, remmen en remmen / uitwijken. Kijktechniek en voertuigbeheersing kunnen hiermee worden verbeterd.
Duidelijk is dat we hier veel verder gaan als de huidige normen welke het CBR stelt om een rijbewijs te halen.

Pauze 11.15 tot 11.45

Verkeersdeelneming:
Tijdens een gevarieerde rit zullen we aandacht schenken aan de volgende onderdelen, plaats op de weg, afstand houden, bochten, inhalen en snelheid.
Tijdens deze rit zal een ieder afwisselend voorop rijden om zo het maximale rendement uit de dag te kunnen halen.

Afsluiting om 14.00

Deze opleiding kunnen wij tegen een uiterst scherp tarief aanbieden voor slechts € 89,95 per persoon. Dit is inclusief koffie met iets lekkers en een handig naslagwerk.

Maximaal aantal deelnemers is 3 personen.

Specifieke wensen of een grotere groep, neem gerust contact met ons op, dan bekijken wij de mogelijkheden.