0412 64 00 99
Winterbanden weer gemonteerd.
11 november 2019

Met de winter voor de deur hebben we al onze lesauto’s weer voorzien van winterbanden. Wel zo veilig voor onze leerlingen, onszelf en de overige weggebruikers.

Bromfietsopleidingen gestopt
11 september 2019

Per september 2019 zijn wij gestopt met de praktijk bromfietsopleidingen. Wel kunt u nog terecht voor theoriemiddelen.

Nieuwe Kawasaki Z650 geleverd
8 juli 2019

Vorige week heeft Vos Oss motoren een 3e Kawasaki Z650 geleverd, hiermee worden voortaan alle lessen uitsluitend op Kawasaki gegeven.

Nieuwe Audi’s A1 in bestelling
7 februari 2019

Medio april zullen onze huidige Audi’s vervangen worden door het nieuwste model Audi A1, deze auto’s zijn weer helemaal van deze tijd

Nieuwe Scania R250 V8 geleverd
9 maart 2018

Woensdag 07 maart is na lang wachten de nieuwe Scania R520 V8  geleverd en we zijn er ontzettend trots op. Hiermee beschikken we over een zeer moderne vrachtwagen welke voorzien is van alle luxe.
Hierin lessen dat kan, neem aub contact met ons op.

Eigen verklaring wordt gezondheidsverklaring.
2 november 2017

Vanaf 01-11-2017 moet men voortaan een Gezondheidsverklaring (voorheen eigen verklaring) rechtstreeks bij het CBR invullen. Hoe dat gaat zie je op het volgende filmpje.Gezondheidsverklaring invullen

Nieuw Scania R520 V8 besteld
12 juli 2017

Vorige week hebben we een nieuwe vrachtwagen besteld voor het verzorgen van de rijlessen, de keuze is gevallen op een Scania next generation R250 V8. Een zeer moderne euro 6 truck, met heel veel opties aan boord, Deze auto wordt voorzien van een nieuwe laadbak, met alle mogelijkheden t.b.v. code 95. Met de keuze voor een Scania hebben we gekozen voor een premium merk, wat uitstekend past bij de rest van ons voertuigpark. In de loop van de 2e helft van het jaar wordt deze verwacht.

Theorie-examens aangepast 01-07-2017
7 juli 2017

Vanaf 1 juli 2017 kunnen kandidaten bij het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets door het examen bladeren. Ook kan men vragen indien gewenst markeren. Men kan hierdoor zelf de examentijd verdelen, proeven hebben aangetoond dat men dit als zeer prettig ervaart. Let op bij het onderdeel gevaar herkenning bestaat deze optie niet.

Nieuwe caravan voor de caravantrainingen
8 mei 2017

Onlangs is door Witoma caravan en recreatie een nieuwe Knaus caravan geleverd, door de aanschaf van deze caravantraining is het voortaan mogelijk om een caravan rijvaardigheidtraining te volgen bij ons, waarbij u gebruikt maakt van onze caravan en eventueel auto. Ook zullen we binnenkort de soorten trainingen hiervoor uit bereiden.

9 persoonsbus voor vervoer naar theorie-examens aangeschaft

Voor degene die bij ons zijn theorie-examen boekt of een cursus hiervoor volgt bieden wij tegen een geringe vergoeding ook hiervoor het vervoer naar een van de CBR locaties. Hiervoor hebben we een nette VW transporter aangeschaft waarmee we 8 personen mogen vervoeren.