Aanhanger rijlessen volgen bij Rijschool Van Zuylen

Wil men gaan rijden met een aanhanger of caravan? Dan kan het nodig zijn dat men moet beschikken over het rijbewijs E achter B.

Afhankelijk van uw ervaringen, kan er gekozen worden voor een dagopleiding. Deze zullen opgesplitst worden in twee dagdelen.
We plannen een rijles van 2 uur op een dag of avond dat het u en ons schikt. Hiermee kunnen we dan ook direct bepalen of 4 uur lessen voorafgaand aan het examen afdoende zal zijn, of juist teveel of te weinig.
Hierdoor zijn we in staat om maatwerk te leveren en betaald u nooit teveel.

Tijdens het examen wordt van u verwacht dat u kennis heeft van de bijbehorende papieren, kunt aan- en afkoppelen en uiteraard dat u veilig en vloeiend door het verkeer kunt rijden, daarbij rekenend houdend met de voertuiglengte. Verder dient u goed achteruit te kunnen manoeuvreren.

Er wordt gelest in een Audi Q3 met automatische versnellingsbak voorzien van alle gemakken.

Interesse, bel ons dan. Samen met uw gegevens bekijken we dan of u inderdaad het rijbewijs dient te halen en welke opleiding het beste bij uw persoonlijke wensen past.

Wanneer heeft men een aanhangerrijbewijs nodig:
Indien de totale massa zoals vermeld op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig en de aanhanger meer dan 3500 kg bedraagt.
Men dient dan te kijken naar het maximaal toelaatbaar gewicht van beide. Het maakt dus niet uit of deze wel of niet geladen zijn.