FAALANGST

Faalangst kan een behoorlijke invloed hebben op de rijopleiding of op het examen.

Onze RIS methode is voor de meeste leerlingen al voldoende om zekerder te worden van hun kunnen. Daarbij zijn al onze instructeurs extra hiervoor geschoold, zodat zij faalangst herkennen en hier de lesmethode op aanpassen indien nodig.

Tevens is het ook mogelijk om een faalangst examen af te leggen. Dit examen wordt afgenomen door een examinator welke hiervoor speciaal is opgeleid. Dit examen is niet makkelijker, echter als de zenuwen de overhand nemen tijdens dit examen is er de mogelijkheid om het examen kort te onderbreken, ook de examinator kan dit besluiten als deze merkt dat de zenuwen overheersen. Om dit mogelijk te maken duurt dit examen langer, waardoor het duurder is dan een normaal examen.

Maar ook mensen die het rijbewijs al hebben maar al lang niet meer gereden hebben, en hierdoor wat onzeker zijn, kunnen wij weer op weg helpen.

AUTISME EN / OF ADHD

Autorijlessen en het examen behalen met autisme, ADHD, PDD-NOS of het syndroom van Asperger is zeker mogelijk, om de mogelijkheden te bekijken lichten nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

 Meer weten, neem dan contact met ons op.