Wie zijn wij?

Welkom bij Rijschool van Zuylen, langs deze weg stellen wij ons graag aan je voor.

In 2005 zijn wij van start gegaan met onze rijschool na jarenlang actief geweest te zijn in de rijschoolbranche en het bedrijfsleven.

Passie voor het vak, gedreven instructeurs, een jong voertuigpark, goede bereikbaarheid en moderne faciliteiten en betrouwbaarheid maken ons tot datgene wie we nu zijn.

Stilstaan is echter achteruitgaan, daarom blijven wij ons verdiepen in ons vakgebied, en investeren in de materialen waarmee we werken. Dit bied jouw de garantie dat onze opleidingen altijd actueel zijn.

Ons team bestaat uit:

Jos van Zuylen is onder andere de eigenaar, rijinstructeur voor alle categorieën, geeft theorielessen voor de vrachtauto en Code 95. Is ook het aanspreekpunt voor  alles wat te maken heeft met de beroepsopleidingen. Verder voor een groot deel verantwoordelijk voor de administratie.

Janny van Zuylen is mede-eigenaar en neemt met name de BE (aanhanger) opleidingen voor haar rekening, daar waar nodig is springt ze bij bij de autorijlessen. De planning van de rijlessen en de examens B, BE en A  worden o.a. door Janny gedaan.

Mathieu Bogers, woonachtig in Heesch is in dienst sinds 2007 en is rijinstructeur voor de alle categorieën en geeft moet name rijles voor de motor en vrachtwagen, maar is ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst. Verzorgt ook indien nodig een groot aantal van onze theorielessen en lessen voor de Code 95

Adelmo Marcolina, woonachtig in Oss is rijinstructeur voor de auto en is gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, autisme en ADHD. Daarnaast springt hij bij, bij de motorlessen. Adelmo werkt al sinds 2008 bij onze rijschool

Maik van Zuylen, woonachtig in Oss is rijinstructeur voor de auto en motor en is ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, autisme en ADHD. Samen met Janny verzorgt hij de planning voor A, B en BE en is tevens verantwoordelijk voor deel van de administratie. Maik werkt sinds 2012 bij ons

Thijs Bosters, woonachtig in Hedel is reeds al verschillende jaren rijinstructeur voor de auto en aanhanger,  ook verzorgd hij indien nodig de theorielessen voor de auto. Thijs is sinds het begin van 2016 bij ons werkzaam.

Oscar Selhorst, woonachtig in Oss is na jaren werkzaam geweest te zijn bij een rijschool in Nijmegen in 2016 bij ons aan de slag gegaan als instructeur voor de auto.

Rick van Schijndel, woonachtig in Oss en is in dienst sinds 2018. Hij verzorgt rijlessen voor de auto.

Marijke Berman, heeft na 5 jaar rijles gegeven te hebben in Goes haar heil in Brabant gezocht en is sinds 01-08-2020 werkzaam bij onze rijschool als rijinstructrice voor de auto.