0412 64 00 99

Wie zijn wij?

Welkom bij Rijschool van Zuylen, langs deze weg stellen wij ons graag aan je voor.

In 2005 zijn wij van start gegaan met onze rijschool na jarenlang actief geweest te zijn in de rijschoolbranche en het bedrijfsleven.

Passie voor het vak, gedreven instructeurs, een jong voertuigpark, goede bereikbaarheid en moderne faciliteiten en betrouwbaarheid maken ons tot datgene wie we nu zijn.

Stilstaan is echter achteruitgaan, daarom blijven wij ons verdiepen in ons vakgebied, en investeren in de materialen waarmee we werken. Dit bied jouw de garantie dat onze opleidingen altijd actueel zijn.

Ons team bestaat uit:

Jos van Zuylen is onder andere de eigenaar, rijinstructeur voor alle categorieën, geeft theorielessen voor de vrachtauto en Code 95. Is ook het aanspreekpunt voor  alles wat te maken heeft met de beroepsopleidingen. Verder voor een groot deel verantwoordelijk voor de administratie.

Janny van Zuylen is mede-eigenaar en neemt met name de BE (aanhanger) opleidingen voor haar rekening, daar waar nodig is springt ze bij bij de autorijlessen. De planning van de rijlessen en de examens B, BE A en AM  worden met name door Janny gedaan.

Mathieu Bogers in dienst sinds 2007 is rijinstructeur voor de bromfiets, motor, auto, vrachtauto en aanhanger en is ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst. Verzorgt ook indien nodig een groot aantal van onze theorielessen.

Adelmo Marcolina is rijinstructeur voor de bromfiets en auto en is gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, autisme en ADHD. Adelmo werkt al sinds 2008 bij onze rijschool

Maik van Zuylen is rijinstructeur voor de auto en motor en is ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, autisme en ADHD. Tevens verzorgt hij een aantal uur per week een deel van de administratie

Thijs Bosters is reeds al verschillende jaren rijinstructeur voor de auto en aanhanger,  en is sinds het begin van 2016 bij ons werkzaam.

Oscar Selhorst, woonachtig in Oss is na jaren werkzaam geweest te zijn bij een rijschool in Nijmegen op 01-08-2016 bij ons aan de slag gegaan als instructeur voor de auto.

Rick van Schijndel, woonachtig in Oss en is in dienst per 01-06-2018. Hij verzorgt rijlessen voor de auto.