Rijschool Geffen

Uw rijbewijs halen op een leuke, interactieve en snelle manier? Schrijft u zich direct in bij Rijschool van Zuylen. Gelegen in Oss zijn wij dé ideale rijschool in de omgeving van Geffen. Uiteraard halen wij u op in Geffen om direct een goede start te maken met uw kilometers op de weg!

Bij Rijschool van Zuylen vindt u een grote diversiteit aan opleidingen. U kunt bij ons terecht voor:
Bromfiets (AM);

Naast onze opleidingen staan wij u ook bij voor nascholingen (Code 95) én het behalen van de theorie. Voor de voorbereiding op het theorie examen bieden wij zowel individuele lessen als klassikale lessen aan. Afhankelijk van uw wensen heeft Rijschool van Zuylen vier lesavonden in de week ter beschikking voor het behalen van uw theorie. Slaagt u onverhoopt niet voor uw theorie examen? Indien u alle avonden aanwezig bent geweest bij de lessen, mag u kosteloos de cursus opnieuw volgen. Wij denken aan onze leerlingen en dit zult u merken in het klantencontact. Niet voor niets worden we door onze leerlingen gewaardeerd met een 8.5!

Faalangst rijlessen

Last van faalangst? Of bent u wellicht onzeker omdat u al voor enige tijd niet meer hebt gereden? Rijschool van Zuylen heeft instructeurs in dienst gespecialiseerd in ADHD, autisme en faalangst. Onze instructeurs nemen voor u de tijd en kennen een speciale behandeling. Zo helpen wij iedereen die graag de weg op wil. Heeft u vragen over onze rijschool nabij Geffen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons per mail of telefoon. Wij beantwoorden uw vragen en geven eventueel een toelichting van de informatie op onze website.

Volg ons op Facebook, LinkedIn, Youtube of Twitter voor de laatste nieuwtjes over Rijschool van Zuylen.