Rijschool Lith

Bent u ouder dan 16,5 jaar en wilt u graag uw rijbewijs behalen? Rijschool van Zuylen staat u bij als dé rijschool in de regio Lith. Wij begeleiden onze leerlingen op een leerzame en leuke manier. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en maak die felbegeerde eerste kilometers op de weg!

Leuke, interactie rijlessen!

Bij Rijschool van Zuylen staat u als leerling voorop. Onze rijinstructeurs laten zien dat onze leerlingen in de rijlessen centraal staan. Of u nu wilt slagen voor uw auto-, motor- of vrachtwagenrijbewijs, wij hebben vakkundige instructeurs in dienst die kwaliteit lessen bieden. Rijschool van Zuylen staat voor:

  • Duidelijke afspraken: wij leggen alles netjes vast, zodat u precies weet waar u aan toe bent;
  • Gratis advies: een geheel vrijblijvend gesprek is mogelijk, waarbij we een uitgebreide toelichting op onze opleidingsmogelijkheden geven;
  • Een hoge klanttevredenheid: wij hebben een hoog slagingspercentage dat gepaard gaat met een hoge klanttevredenheid. Wij worden beoordeeld met een 8,5!

Theorie en nascholing

Naast de praktijk kunt u ook bij ons terecht voor de theorie. Wij bieden leerzame lessen waar voorbereiding voor het examen centraal staat. Indien gewenst zijn individuele lessen mogelijk, zodat de les volledig op u wordt afgestemd. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u dyslectisch bent of moeite met leren heeft.

Met betrekking tot nascholingen biedt Rijschool van Zuylen praktijktrainingen voor Code 95. Dit is de richtlijn voor vakbekwaamheid en noodzakelijk voor beroepschauffeurs.

Contact

Schrijft u zich direct in voor een van onze opleidingen via inschrijven. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via info@rijschoolvanzuylen.nl of (0412) 64 00 99. Met diverse rijopleidingen zijn wij dé rijschool in de regio Lith!