0412 64 00 99

Rijschool Nistelrode

Woonachtig in de omgeving van Nistelrode en in verband met het behalen van dát felle roze papiertje op zoek naar een adequate rijschool? Of wilt u uzelf gewoon informeren over de mogelijkheden voor nu of in toekomst? Zoek dan niet meer verder: Rijschool van Zuylen, dé Rijschool regio Nistelrode.

Maar waarom zijn wij dé rijschool in de omgeving van Nistelrode voor u? We sommen graag de vele voordelen op:

  • Passie voor het vak met gedreven instructeurs. Wij zijn pas tevreden wanneer u geslaagd bent én tevreden bent over de gevoerde lessen.
  • Een jong wagenpark. Maak de eerste kilometer in gloednieuwe Audi’s. Wel iets om uw vrienden mee jaloers te maken.
  • Moderne faciliteiten, waardoor u altijd precies weet waar u aan toe bent bij ons. Wij zijn betrouwbaar naar u toe en dat bewijzen we graag!

Vrachtwagenrijbewijs rijschool regio Nistelrode

Rijschool van Zuylen is gespecialiseerd in het geven van lessen voor de vrachtwagenrijbewijs. Met ons haalt u uw rijbewijs op met C of CE. Niet voor niets hebben wij het certificaat Opleider Transport & Logistiek behaalt. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de eisen die gesteld worden bij een SOOB subsidie. Wilt u graag hulp bij uw SOOB subsidie? Geen probleem, Rijschool van Zuylen helpt u graag verder op weg. Wij ondersteunen u bij het aanvragen en indienen van het dossier.

Rijschool van Zuylen komt naar u toe!

Ook wanneer u uit de omgeving van Oss komt, zijn we u graag van dienst als rijschool. Onze rijschool komt u bijvoorbeeld graag ophalen in Koolwijk, Haren of Macharen. Wel zo handig voor u als leerling. Kom daarom direct in contact met Rijschool van Zuylen en behaal dat felle roze papiertje. Samen zorgen we ervoor dat u zo snel als mogelijk slaagt. Onze leerlingen geven ons niet voor niets het cijfer 8,5, waar we zeer trots op zijn!