Rijschool Schaijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare rijschool in regio Schaijk? Een rijschool waar u precies weet waar u aan toe bent? Rijschool van Zuylen helpt u graag met het behalen van uw rijbewijs in de omgeving van Schaijk. Wij bieden lessen aan voor het behalen van uw brommer-, motor- en vrachtwagenrijbewijs. Ouder dan 16.5 jaar? Neem gerust contact met ons op voor de lesmogelijkheden.

Ook mensen met ADHD, faalangst of autisme kunnen uitstekend bij ons terecht. Rijschool van Zuylen beschikt over ervaren instructeurs die hiervoor getraind zijn. Wij zorgen ervoor dat iedereen goed de weg op kan!

Wij halen u als leerling op!

Als rijschool in regio Schaijk staan wij voor vakmanschap. Dit kunnen wij waarborgen door lid te zijn van Bovag. Dit houdt eveneens in dat de regels van het Bovag garantiefonds op onze klanten van toepassing zijn. U kiest voor Rijschool van Zuylen vanwege de volgende kenmerken:

  • Wij maken duidelijke afspraken en hanteren eerlijke voorwaarden. Met andere woorden weet u precies waar u aan toe bent bij onze rijschool;
  • Een gloednieuw wagenpark;
  • U wordt thuis opgehaald in Schaijk (bij keuze voor brommer, motor of vrachtwagen).

Het behalen van theorie

Zonder theorie geen rijbewijs. Wij bieden theorielessen aan in klassikale vorm of één op één. De snelheid van de les wordt dan in zijn geheel op u als leerling afgestemd. Door de interactieve manier van lesgeven bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en hoog slagingspercentage. U kunt de theorielessen op vier avonden in de week volgen.

Nascholing voor uw vrachtwagen

Behalve eerder genoemde opleidingen biedt Rijschool van Zuylen ook caravantraining en cursussen voor nascholing (code 95). Voor meer informatie over nascholing klikt u hier.

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen via info@rijschoolvanzuylen.nl of (0412) 64 00 99. Met het complete pakket van rijopleidingen zijn wij dé rijschool in de omgeving van Schaijk!