Vrachtwagen Uden

Heeft u al lang de wens om vrachtwagen te leren rijden in de omgeving van Uden? Dan is Rijschool van Zuylen uw perfecte partner! Wij kunnen, met onze gespecialiseerde instructeurs, u als geen ander veilig begeleiden. U kunt bij ons terecht voor rijbewijs C en CE. Maar waarom zou u moeten kiezen voor Rijschool van Zuylen? Wij beschikken over een klanttevredenheid van maar liefst 9,4! Bovendien kunnen wij ook aantonen dat ons slagingspercentage uitermate hoog ligt. Heeft u behoefte aan een persoonlijke aanpak? Dat kan! Wij werken met een klein team, waardoor u zich snel thuis zult voelen.

Vrachtwagen rijbewijs behalen in regio Uden

Wilt u niet gewoon een vrachtwagenchauffeur zijn, maar ook een vrachtauto combinatie kunnen rijden? Dan zult u ook rijbewijs E bij C moeten behalen. Dit is uiteraard mogelijk bij Rijschool van Zuylen. Ook bestaat er de mogelijkheid om Code 95 bij ons te behalen. Code 95 is erg belangrijk indien u beroepschauffeur wilt worden. Als u voorzien bent van een vrijstelling voor Code 95, zult u dit onderweg aan moeten kunnen tonen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een urenregistratie, waarin blijkt dat u daadwerkelijk onderweg bent.

C rijbewijs zonder Code 95
– Theorie RV1 (verkeer / techniek 50 vragen);
– Theorie R2C (administratie goederenvervoer 40 vragen);
– Praktijk C (min. leeftijd 21 jaar).

C rijbewijs met Code 95
– Theorie RV1 (verkeer / techniek 50 vragen);
– Theorie V2C (administratie goederenvervoer 50 vragen);
– Theorie V3C (cases administratie goederenvervoer);
– Praktijk C (min. leeftijd 18 jaar);
– Praktische toets;
– Toets besloten terrein.

Interesse in het opleiden met SOOB subsidie? Geen probleem bij Rijschool van Zuylen. Wij voldoen aan de eisen die zijn gesteld aan de certificering. Via http://www.soobsubsidiepunt.nl kunt u een SOOB subsidie aanvragen.

Contact opnemen

Heeft u enige vragen over Rijschool van Zuylen? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina voor meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat u in korte tijd met uw vrachtwagen mag rondrijden in Uden en omgeving.