0412 64 00 99

Vrachtwagenrijbewijs Oss

Al in het bezit van rijbewijs B en heeft u voor werkgerelateerde zaken rijbewijs C nodig? Rijschool van Zuylen helpt u graag met het behalen van uw vrachtwagenrijbewijs in regio Oss. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij uw ontwikkeling nauwlettend gevolgd wordt. Er wordt rekening gehouden met ervaring, aanleg, inzet en andere zaken. Rijschool van Zuylen biedt zowel reguliere als spoed opleidingen aan. Theorie en praktijk worden in een korte tijd met veel plezier behaald bij onze rijschool.

Uw rijschool met veel ervaring

Rijschool van Zuylen heeft zich in de loop der jaren opgewerkt als echte specialist. Wij zijn dan ook officieel gecertificeerd als ‘opleider Transport & Logistiek’ door Sectorinstituut Transport en Logistiek. Opleiden met SOOB subsidie is geen enkel probleem voor ons, wij ondersteunen u zelfs graag bij het aanvragen en indienen ervan.

Beroepschauffeur

Zoals gezegd hebben wij al vele mensen geholpen bij het behalen van rijbewijs c, vaak werkgerelateerd. Om daadwerkelijk beroepschauffeur te worden, dient u Code 95, oftewel vakbekwaamheid, te halen. Het behalen van uw vrachtwagenrijbewijs in regio Oss met Code 95 beslaat uit extra toetsen. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden en wat u kunt verwachten bij deze opdrachten.

Indien u nog niet zeker weet wat u kunt verwachten bij uw werk (ook in de toekomst), adviseren wij altijd strikt om uw vrachtwagenrijbewijs met Code 95 te halen. Heeft u minder tijd doordeweeks om te leren voor de theorie ervan? Geen probleem, bij Rijschool van Zuylen kunt u ook in het weekend terecht voor theorie en bijscholing.

Behaal uw vrachtwagenrijbewijs met Rijschool van Zuylen

Neem vrijblijvend contact op met Rijschool van Zuylen en informeer naar de mogelijkheden. Per telefoon, 0412-640099, of mail staan wij paraat. Wij helpen u met het behalen van uw vrachtwagenrijbewijs in regio Oss. Rijschool van Zuylen: dé specialist in rijlessen voor Oss en omgeving!