Motorrijbewijs halen bij Rijschool Van Zuylen

Snel beginnen is zeker mogelijk, voor de motor hebben we geen wachtlijst!

Spreken de woorden ontspanning, vrijheid of sensatie je aan? Dan is motorrijden wellicht iets voor jou. Of ben je de files en de parkeerproblemen met de auto beu? De motor biedt hiervoor unieke kansen.

Het motorrijden wil je graag goed leren. Zodat je, na het behalen van je rijbewijs, ook met een ontspannen gevoel met je eigen motor op stap kunt en zo kunt genieten.

Onze instructeurs hebben het geluk dat zij van hun hobby, het motorrijden, hun werk gemaakt hebben. Zij volgen tijdens de rijlessen dan ook bijna altijd met de motor.

Ben je tussen de 21 en 24 en ga je voor je code80 A rijbewijs? Zorg dan dat je z.s.m. je motortheorie op zak hebt. Het lessen op een zware motor mag namelijk pas als dit in bezit is. Tot die tijd les je op de A2 motor.

Nieuwsgierig? Neem dan een proefles*

*Proefles van 60 minuten. Alleen mogelijk als u zelf in het bezit bent van een helm en handschoenen. Deze tijd besteden we volledig, hierbij rij je zelf onder begeleiding van de instructeur. Het advies over kleding en de opleidingsmogelijkheden doen we buiten deze tijd om geheel gratis.