0412 64 00 99

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Van Zuylen

Motorles vanaf 2 mei weer mogelijk, schrijf je snel in. Door de corona was er een verbod op motorlessen, dat verbod is er vanaf 2 mei weer vanaf.

Spreken je de woorden ontspanning, vrijheid of sensatie aan dan is motorrijden wellicht iets voor jouw. Of ben je de files of de parkeerproblemen met de auto beu? De motor biedt hiervoor unieke kansen.

Het motorrijden wil je graag goed leren zodat je na het behalen van je rijbewijs ook met een ontspannen gevoel met je eigen motor op stap kunt en zo kunt genieten.

Onze instructeurs hebben het geluk dat zij van hun hobby, het motorrijden, hun werk gemaakt hebben. Zij volgen tijdens de rijlessen dan ook bijna altijd met de motor.

Motorrijles mag je al volgen vanaf je 17e jaar, wel dien je in het bezit te zijn van een autorijbewijs of een theoriecertificaat voor de motor.

Ben je tussen de 21 en 24 en ga je voor je code80 A rijbewijs? Zorg dan dat je de theorie op zak hebt voordat je begint met lessen, dit is wettelijk verplicht.

Nieuwsgierig neem dan een proefles *

Kijk voor deze, en al onze andere acties de knop tarieven!

Reeds al je motorrijbewijs, dan kun je bij ons ook een voortgezette motoropleiding volgen.

Voor alle categorieën beschikken wij over de juiste jonge motoren.

*Proefles van 60 minuten. Alleen mogelijk als u zelf al in bezit bent van een helm en handschoenen. Deze tijd besteden we volledig, hierbij rij je zelf onder begeleiding van de instructeur. Het advies over kleding en de opleidingsmogelijkheden doen we buiten deze tijd om geheel gratis.

Aantrekkelijke acties: zie tarieven