OVER ONS

9,7 Klantbeoordeling!

Hoog slagingspercentage

Duidelijke afspraken

GRATIS advies

Rijschool van Zuylen

Op zoek naar een betrouwbare rijschool, waar kwaliteit wordt geleverd tegen een eerlijk tarief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Welke opleiding je ook kiest, wij zorgen ervoor dat deze opleiding zo soepel mogelijk verloopt.

Heb je na het bezoeken van deze site nog vragen over een rijopleiding? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn tevens aangesloten bij een branchevereniging de VRB waardoor we altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in onze branche.

Ons Team

Mathieu Bogers woonachtig in Heesch is in dienst sinds 2007 en is rijinstructeur voor de alle categorieën. Hij geeft met name rijles voor de motor en vrachtauto, maar is ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst. Verzorgt ook indien nodig een groot aantal van onze theorielessen en lessen voor de Code 95.

Adelmo Marcolina woonachtig in Oss is rijinstructeur voor de auto en motor. Adelmo is gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst, autisme en ADHD en is veel in de automaat te vinden. Daarnaast verzorgt hij ook een deel van de motorlessen. Adelmo werkt al sinds 2008 bij onze rijschool.

Thijs Bosters woonachtig in Hedel is reeds al flink wat jaartjes rijinstructeur voor de auto, aanhanger en sinds kort ook voor de vrachtauto en C1. Daarbij verzorgt hij vaak de theorielessen voor de auto. Thijs is sinds het begin van 2016 bij ons werkzaam.

Rick van Schijndel woonachtig is Oss en sinds 2018 bij ons in dienst als rijinstructeur. Hij geeft voornamelijk rijlessen in de schakelauto, maar ook in de automaat, tevens is Rick in het bezit van zijn instructiebewijs voor BE.

Marleen van der Heijden woonachtig in Heeswijk-Dinther en sinds 2021 bij ons in dienst als rijinstructrice. Marleen geeft rijles op de auto.

Maureen Hanegraaf woonachtig in Lithoijen, werkt sinds 2021 als administratieve duizendpoot op onze rijschool. Zij ondersteunt Maik, Janny en Jos daar waar nodig. Maureen is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend.

Frank Biemans woonachtig in Gemert en sinds 2022 in dienst bij ons als rijinstructeur voor de schakelauto. Na 11 jaar op de vrachtwagen te hebben gereden, heeft hij ervoor gekozen om de rijinstructie in te gaan.

Henry Janssen woonachtig in Oss en sinds 2023 in dienst bij ons als rijinstructeur. Henry geeft les in de schakelauto. 

Hans Traa woonachtig in Oss en sinds 2023 in dienst bij ons als rijinstructeur. Ook Hans geeft les in de schakelauto. 

Tim Mulling is sinds 2023 in dienst bij ons als rijinstructeur. Momenteel geeft Tim les in de schakelauto, maar in de toekomst zal hij ook les gaan geven op de motor.

Jos van Zuylen is onder andere de eigenaar, rijinstructeur voor alle categorieën, geeft theorielessen voor de vrachtauto en Code 95. Is ook het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de beroepsopleidingen. Verder voor een groot deel verantwoordelijk voor de administratie.

Janny van Zuylen is mede-eigenaar en neemt met name de BE (aanhanger) opleidingen voor haar rekening. Daar waar nodig is springt ze bij bij de autorijlessen. De planning van de rijlessen en de examens B, BE en A worden o.a. door Janny gedaan.

Maik van Zuylen is na 9 jaar in loondienst geweest te zijn bij onze rijschool mede-eigenaar geworden in 2022. Maik geeft vooral motorrijlessen, maar springt indien nodig ook bij op de auto en vrachtauto. Daarnaast is hij voor een groot gedeelte te vinden op kantoor waar hij mede verantwoordelijk is voor de administratie.

Ben of ken jij iemand die perfect in dit gezellige team past? Neem dan een kijkje op onze pagina vacatures.

Waarom kiezen voor ons?

Op zoek naar een betrouwbare rijschool, waar kwaliteit wordt geleverd tegen een eerlijk tarief dan ben je aan het juiste adres bij ons!

✔ Hoog Slagingspercentage
✔ Aangesloten bij Branchevereniging VRB
✔ Meer dan 4.000+ Tevreden klanten!
✔ Persoonlijk advies
✔ 15+ jaar ervaring